Home ! Geen Rubriek Wetenschappers ontdekten toen de omliggende vrouwen je onaantrekkelijk lijken – mannelijk

Wetenschappers ontdekten toen de omliggende vrouwen je onaantrekkelijk lijken – mannelijk

26
0

Het volgende nieuws uit de wereld van nieuwsgierige wetenschappers die in alle wetenschapswetenschappen klimmen, proberen het mysterieuze kamagrakopen mysterie van de menselijke natuur op te lossen.

De laatste studie maakt het ernstig om te denken: het blijkt uit of je bestaat in stabiele en gelukkige relaties, alle omliggende vrouwen, naast die van jou, zullen veel minder aantrekkelijk voor je lijken dan je idle-vrienden.

In het dagboek «Bulletin van persoonlijke en sociale psychologie» Publiceerde de resultaten van een studie uitgevoerd door de gezamenlijke inspanningen van onderzoekers van New York en rubgerige universiteiten.

Om deel te nemen aan het experiment, hebben wetenschappers 131 deelnemers geselecteerd — Alle heteroseksueel en bestaande uit Happy Monogam.

Elke deelnemer heeft lang en toedig vertoonde foto’s van mensen van het andere geslacht, en toonde eerst originele foto’s en vervolgens een foto van dezelfde persoon, maar enigszins veranderd in de slechtste en beste kant.

Het bleek dat na een tijdje de waakzaamheid verloren had, de deelnemers begonnen te beweren dat het origineel — Dit is een foto waarop een gedegradeerde «Photoshop» versie van de mens.

Zo hebben psychologen aangetoond dat die mensen die in gelukkige relaties zijn, de neiging hebben om andere individuen van het andere geslacht te waarnemen als minder aantrekkelijk.

Wetenschappers hebben gesuggereerd dat de natuur bewaakt, dus je psyche van vliegende verleidelijke blondjes in rode jurken, belde je rustig vermenigvuldig en groeit nakomelingen in je stabiele paar. (In deze, trouwens, de natuur op hetzelfde moment met je moeder.)

Previous articleHow To Buy Ethereum Classic From Australia
Next articlecanlı bahis forum 340

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here