Home ! Geen Rubriek De divisie van arbeid op seksueel teken was eigenlijk zelfs voor oude...

De divisie van arbeid op seksueel teken was eigenlijk zelfs voor oude mensen

27
0

Spaanse wetenschappers van de Supreme Council over wetenschappelijk onderzoek in Barcelona, ​​samen met Britse collega’s, gevonden bewijs dat vijfduizend jaar geleden mensen al deelzamen voor mannen en vrouwen. De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift PLOS One.

Archeologen hebben de begrafenis van oude mensen van de tijden van neolithisch bestudeerd: https://www.a1homebuyer.ca/contact-us/ dan zetten mannen samen met stenen gereedschappen voor de bouw, jagen en snijden in dieren, terwijl op plaatsen van Grave Women-onderzoekers gereedschap hebben ontdekt voor de verwerking van skins. De divisie in heren- en damesrollen beperkte grotendeels de overgang naar de landbouw – de volgende fase van de menselijke ontwikkeling.

Wetenschappers Opmerking: de verkregen gegevens behoren niet tot het teken van vroege genderongelijkheid, en “laat zien hoe dynamisch waren er boerenverenigingen”. Vergelijkbare studies, integendeel, bewijzen de actieve deelname van vrouwen in de vorming van vroege samenlevingen op een par met mannen.

Previous articlebettilt slots Bettilt Slots 42
Next articleGoogle Lens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here